TEL: +46 (0)31 406940

Klart du ska jobba med din passion!

adv_annons

Hos oss får du använda din kreativitet och kunskap på sätt du aldrig trodde var möjligt. Vi gör galna, utmanande och framförallt roliga projekt som innefattar allt från 5 meter höga figurer i jeans och gympadojor till pälsbeklädda bilar och sober nattklubbsinredning. Själva kärnan i det vi jobbar med är kommunikation och i vårt fall är den väldigt fysisk och påtaglig. Vi skapar intryck och upplevelser och vi hjälper våra kunder att förstärka sina varumärken på ofta oväntade sätt.

Kunderna sträcker sig från rockband som In Flames och The Hives till stora varumärken som Kosta Boda och Coca Cola. Allt mellan himmel och jord. Framförallt kunder som vågar lite mer och är öppna för vår kreativitet. Vi är ett tight gäng som ser till att ha kul på jobbet. Det vi skapar bygger på glädje.

Nu har vi plats för ytterligare en medarbetare!

Vi söker dig som är riktigt duktig inom sömnad och dekor. Din bakgrund får gärna vara bred och brokig så länge du har handlag och kunnande inom vårt gebit. Vi tror att du har en livslång passion för att skapa med dina händer och ser kreativa möjligheter där andra kanske ser problem. Du är nyfiken och tycker om att lära dig nya färdigheter. Du trivs med att ta ansvar och vara självgående i din roll. Du har inget emot att rulla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Hos ADV hjälps vi åt med det mesta.

Vi är ett litet företag sett till personalstyrka men vi har världens största hjärta och brinner för det vi skapar. Vi hoppas att du vill hänga med oss på alla spännande uppdrag vi har framför oss. Hör av dig med ett personligt brev och CV så återkommer vi så snart vi kan.

Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till: info@adv.se